Despre noi

Videography and Photoghrapy for personal Events and Corporate.

Suntem o echipa care oferă servicii foto video pentru nunți, evenimente si activitati corporate, ședințe Trash the Dress de neuitat, filmări aeriene cu dronă și albume digitale. De-a lungul timpului, echipa face tot posibilul sa isi pune amprenta pe domeniul producției foto video din Pitesti si Bucuresti, datorită experienței și calității serviciilor foto video oferite.

Robert P Films si Try Angle Studio sunt proiectele in care ne-am pus toata increderea inca de la inceput, din 2015, cand a aparut idea de a intra pe piata foto & video de eveniment. Am incercat sa punem suflet si sa realizam toate materialele ca pentru noi. Ne-am dorit de fiecare data sa cunoastem si sa intelegem cate putin din fiecare client, din fiecare poveste, pentru ca mereu am crezut ca amintirile trebuie sa fie cat mai personale si cat mai aproape de gusturile fiecaruia. Incercam sa crestem in fiecare an cu participarea la Workshop-uri organizate de mari nume in domeniul wedding cinematography . Încă de la început, până în prezent, facem tot ce ne sta in putinta sa fim la curent cu schimbările majore din tehnologie. Totul a început cu camera video apoi trecerea pe echipamente Sony Mirrorless, la filmări aeriene și alte gadget-uri interesante. Pentru noi este foarte important să fim în pas cu ultimele noutăți din domeniul tehnologiei, atât din punct de vedere al aparatelor pe care le folosim, cât și a tehnicilor folosite de echipa noastra.

Misiunea noastră este de a vă transpune in momentele surprinse in ziua nunții, peste ani si ani pentru ca viata este un film, care este plin de aventuri, încercări și amintiri. Ne asumăm rolul de regizori și producători pentru cele mai importante momente din ziua nunții voastre, pentru filmul în care voi jucați rolurile principale. Uimirea și mulțumirea pe care o simt mirii când le prezentăm materialele foto video de la nunta lor, ne confirmă faptul că ne-am îndeplinit rolul. Suntem un partener de încredere, deoarece ne dorim ca voi să fiți nu doar niște clienți mulțumiți, ci să fiți cu adevărat încântați.