Servicii

Videography and Photoghrapy for personal Events and Corporate.

 

Productie Video

Productii video evenimente dar si,  documentare si/sau corporate, proiecte web, reclame, videoclipuri sau scurt metraje, in full HD sau 4K. Asiguram un workflow complet incluzând preproducţia, producţia şi postproducţia materialului filmat şi a celui audio, de la pregătirea locaţiei şi a aparaturii, până la livrarea materialului în format finit.

 

Fotografie

Fotografie documentara, portret, fotografie de eveniment, fotoreportaj, fotografie comerciala, timelapse sau fotomontaje. Sunt stiluri sau genuri de fotografie pe care le abordam de multi ani, dar cel mai interesant lucru ramane sa avem ocazia sa fac mereu ceva nou, provocator.

 

Filmare aeriana

Perspectiva oferita de drona ne ajuta sa obtinem cadre spectaculoase care nu erau posibile acum ceva ani, si in plus ofera rezolutii pana la 4k iar stabilitatea imaginilor este impecabila. Oferim servicii de filmari si fotografiere aeriana cu ajutorul dronelor. Respectam cadrul legislativ din Romania, asadar ne rezervam dreptul de a refuza anumite proiecte care depasesc cadrul legal.  Autonomia unei baterii este de aprox. 25 de minute, in functie de conditiile meteo. Unde poti folosi filmarile aeriene? Clipuri de prezentare, reclame,  sau  in cadrul evenimentelor private . Deasemenea, ne poti solicita chiar si daca ai nevoie de fotografii sau filmare a unei anumite zone (imobiliare). Daca doresti o filmare cu drona, te rugam sa ne contactezi.

Echipele Robert P. Films si Try Angle Studio sunt formate din cei mai buni specialiști, pasionați de munca lor și mereu interesați de dezvoltarea abilităților și competențelor profesionale.